H Propius MON/ΠΗ ΙΚΕ. βρίσκεται στη διεύθυνση:

Γεωργίου Γεννηματά 124

16561 Άνω Γλυφάδα Ελλάδα

Τηλ. +302167004181

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η Propius PC. δεσμεύεται για την αριστεία και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Η Medaxis Ltd. προσφέρει υπερήφανα υπηρεσίες αποστολής. Να είστε βέβαιοι ότι κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να λάβετε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Όλες οι παραγγελίες για τα προϊόντα μας διεκπεραιώνονται και αποστέλλονται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες. Λάβετε υπόψη τυχόν αργίες που ενδέχεται να επηρεάσουν τους χρόνους παράδοσης. Οι παραγγελίες δεν αποστέλλονται ούτε παραδίδονται τα Σαββατοκύριακα ή τις αργίες. Εάν αντιμετωπίζουμε μεγάλο όγκο παραγγελιών, οι αποστολές ενδέχεται να καθυστερήσουν μερικές ημέρες. Επιτρέψτε επιπλέον ημέρες μεταφοράς για παράδοση. Εάν υπάρξει σημαντική καθυστέρηση στην αποστολή της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email. Όλα τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από τον πελάτη!

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΑΘΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

Είναι ευθύνη των πελατών να βεβαιωθούν ότι η διεύθυνση αποστολής που καταχωρίσατε είναι σωστή. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να επιταχύνουμε την επεξεργασία και τον χρόνο αποστολής, ώστε να υπάρχει πάντα ένα μικρό παράθυρο για τη διόρθωση μιας λανθασμένης διεύθυνσης αποστολής. Επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως εάν πιστεύετε ότι έχετε δώσει λανθασμένη διεύθυνση αποστολής.

 

ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

Οι παραγγελίες που επιστρέφονται σε εμάς ως μη παραδοτέες λόγω λανθασμένων πληροφοριών αποστολής υπόκεινται σε χρέωση ανεφοδιασμού που θα καθοριστεί από εμάς.

 

ΧΑΜΕΝΕΣ/ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Η Propius PC. δεν φέρει ευθύνη για χαμένες ή κλεμμένες αποστολές. Εάν τα στοιχεία παρακολούθησης αναφέρουν ότι το πακέτο σας παραδόθηκε στη διεύθυνσή σας και δεν το έχετε λάβει, παρακαλούμε να το αναφέρετε στις τοπικές αρχές.

 

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟΣ ΔΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΙ

Όταν συναλλάσσεστε με τη Propius PC. έχετε τις ακόλουθες επιλογές όσον αφορά τους φόρους καθώς και τους εισαγωγικούς δασμούς: Θα σας ζητηθεί να διευθετήσετε τα απαιτούμενα τέλη όταν τα είδη φθάνουν στη χώρα προορισμού.

 

ΑΠΟΔΟΧΗ

Με την πρόσβαση στον ιστότοπό μας και την παραγγελία, έχετε αποδεχτεί πρόθυμα τους όρους αυτής της Πολιτικής Αποστολής.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Σε περίπτωση που έχετε ερωτήσεις ή σχόλια, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των παρακάτω επαφών: Email – itsoumanis@propius.gr

 

Πολιτική επιστροφής και επιστροφής χρημάτων

 

Σας ευχαριστούμε για τις αγορές σας από τη Propius PC..

Οι παρακάτω όροι ισχύουν για όλα τα προϊόντα που αγοράσατε μαζί μας.

 

Ερμηνεία και Ορισμοί

 

Ερμηνεία

 

Οι λέξεις των οποίων το αρχικό γράμμα είναι κεφαλαίο έχουν έννοιες που ορίζονται υπό τις ακόλουθες συνθήκες. Οι ακόλουθοι ορισμοί έχουν την ίδια σημασία ανεξάρτητα από το αν εμφανίζονται στον ενικό ή στον πληθυντικό αριθμό.

 

Ορισμοί

 

Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Επιστροφών και Επιστροφών χρημάτων:

 

  • Η Εταιρεία (αναφέρεται είτε ως «η Εταιρεία», «Εμείς», «Εμείς» ή «Δικοί μας» στην παρούσα Συμφωνία) αναφέρεται στη Propius MON/ΠΗ ΙΚΕ. Γεωργίου Γεννηματά 124 16561 Άνω Γλυφάδα Ελλάδα Τηλ. +302167004181· Τα αγαθά αναφέρονται στα είδη που προσφέρονται προς πώληση στην Υπηρεσία.
  • Τα αγαθά αναφέρονται στα είδη που προσφέρονται προς πώληση στην Υπηρεσία.
  • Παραγγελίες σημαίνει ένα αίτημα από εσάς να αγοράσετε Αγαθά από Εμάς.
  • Η υπηρεσία αναφέρεται στον Ιστότοπο. · Ο ιστότοπος αναφέρεται στη Medaxis Ltd., προσβάσιμος από τη διεύθυνση https://propius.gr
  • “Εσύ” σημαίνει το άτομο που έχει πρόσβαση ή χρησιμοποιεί την Υπηρεσία, ή την εταιρεία ή άλλη νομική οντότητα για λογαριασμό της οποίας το άτομο αυτό έχει πρόσβαση ή χρησιμοποιεί την Υπηρεσία, ανάλογα με την περίπτωση.

 

Επιστροφές και επιστροφές χρημάτων

 

Ως πελάτης, δικαιούστε νόμιμα να ακυρώσετε μια αγορά. Αυτό σημαίνει ότι εντός μιας καθορισμένης περιόδου, εάν αλλάξετε γνώμη ή αποφασίσετε για οποιονδήποτε λόγο ότι δεν θέλετε πλέον ένα προϊόν, μπορείτε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας, να ακυρώσετε την αγορά και να λάβετε επιστροφή χρημάτων. Για να ξεκινήσετε την επιστροφή, στείλτε ένα email στη διεύθυνση itsoumanis@propius.gr  εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων. Συμπεριλάβετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον λόγο της επιστροφής και τυχόν σχετικές εικόνες εάν ζητηθούν από τη Propius PC.

 

Υπάρχουν δύο σενάρια για επιστροφές και επιστροφές χρημάτων:

 

Σενάριο 1: Εάν η επιστροφή οφείλεται σε σφάλμα εκ μέρους του πωλητή (π.χ. παραδόθηκε λάθος προϊόν), ο πελάτης θα λάβει πλήρη επιστροφή χρημάτων για την τιμή πώλησης του προϊόντος, τα έξοδα αποστολής και την ασφάλιση. Ο πωλητής θα καλύψει επίσης το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

 

Σενάριο 2: Εάν η επιστροφή δεν οφείλεται σε σφάλμα εκ μέρους του πωλητή (π.χ. ο πελάτης άλλαξε γνώμη) και το προϊόν είναι κατάλληλο για επιστροφή και επιστροφή χρημάτων (βλ. εξαιρέσεις παρακάτω), ο πελάτης θα λάβει πλήρη επιστροφή χρημάτων για την τιμή πώλησης του προϊόντος, τα έξοδα αποστολής και την ασφάλιση. Ωστόσο, ο πελάτης είναι υπεύθυνος για το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

 

Και στα δύο σενάρια, ο πωλητής είναι υποχρεωμένος να επεξεργαστεί την επιστροφή χρημάτων εντός δεκατεσσάρων ημερών από την ημέρα που λάβουμε την ειδοποίηση ακύρωσης. Η επιστροφή χρημάτων θα εκδοθεί χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε στην αρχική συναλλαγή.

 

Λάβετε υπόψη ότι ο πελάτης πρέπει να επιστρέψει ή να παραδώσει τα αγαθά εγκαίρως και το αργότερο εντός δεκατεσσάρων ημερών από την ημερομηνία ειδοποίησης ακύρωσης. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στη Propius PC. μέσω ασφαλισμένης αποστολής και να περιλαμβάνει αριθμό παρακολούθησης, διαφορετικά, δεν θα γίνει δεκτό.

 

Ο πελάτης θα είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε πιθανή απώλεια στην αξία των αγαθών, εάν αυτή η απώλεια οφείλεται σε περιττό χειρισμό που υπερβαίνει τον έλεγχο της ποιότητας, των ιδιοτήτων και της λειτουργίας του προϊόντος.

 

Ακύρωση

 

Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας, πρέπει να μας ενημερώσετε ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ EMAIL itsoumanis@propius.gr   πριν την αποστολή της παραγγελίας σας.

 

Πολιτική παραπόνων

 

Για οποιαδήποτε παράπονα επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο itsoumanis@propius.gr

Sign up for first access to new products, curated stories, sales and events

Address

Georgiou Gennimata 124, Ano Glifada
16561, Athens, Greece

Copyright © 2024 PROPIUS - Web design by OSCY - Powered by Oscy